Etichete

joi, 4 aprilie 2013

Radu Banciu biografie

Radu Banciu este un jurnalist din Romania nascut la Targu Mures in data de 16 martie 1970.
Radu Banciu a absolvit Facultatea de Litere din Cluj si este licentiat al Camerei de Comert si Industrie din Paris, Franta.
A lucrat la Prosport, Sport Total FM, PRO FM, Sport.ro, Eurosport Romania si in prezent realizeaza emisiune Lumea lui Banciu de la B1 TV.
Este casatorit si are un copil.
http://romaniaonline.blogspot.com.

43 de comentarii:

  1. Esti preferatul familiei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a dracu´ carnea pe el,nu poti fi atat de avanit( in relatie cu situatia actuala a lui Becali)imi pare rau ca sunt contemporan cu asemenea specimene

      Ștergere
    2. radu banciu esti cel mai cult si inteligent om din tv felicitari

      Ștergere
    3. exact,,, cea mai cultivata persoana din TV. Felicitari,,,

      Ștergere
  2. Felicitäri pentru emisiunea pe care o faceti d-ule Banciu.Vä urmäresc cu mare interes din München si f.multi ro.stabiliti aici.Aveti o inteligentä si un umor acid de exceptie.Felicitäri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Radule te apreciez pentru curajul si ironia ta plina de seva ronaneasca.Da inainte cu prostii si impostorii politici de pamant,Ne dorim cat mai multi "banciu"

    RăspundețiȘtergere
  4. Un OM deosebit de cult,manierat si talentat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma trate,unde si vazut tu maniere la asta?asta e la fel de bou ca si un bou.

      Ștergere
  5. O persoana deosebita ,domnul Banciu...inteligenta, simpatica cu mult sarm...bravo lui ...il felicit pentru emisiunea pe care o face .

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti obraznic si needucat cu comentariile tale infecte la adresa unor persoane(unele si aceleasi) fata de care te simti complexat! stii f bine la cine ma refer! iti stau in gat si nu poti mai mult decat atat:sa jignesti! daca la inceput mi-ai placut cat de cat,acum ma dezgusti cu comentariile tale stupide,nedemne de un barbat! dar tu, nu esti barbat;esti ...un simplu...

    RăspundețiȘtergere
  7. ANONIM 30/07/2013
    PAMFLETARUL RADU BANCIU CULT ISTET CAUSTIC DAR UNEORI MA INTREB AS VREA SA-I CUNOSC SUFLETUL FARA CARAPACEA CARE-L INVALUIEDAR NU SE POATE E DOAR TV?
    O PROFANA IN CALCULATOARE.

    RăspundețiȘtergere
  8. BANCIU IN CRIZA! Strange hartie si sticle.Succes B1TV!

    RăspundețiȘtergere
  9. O jigodie de-a lui Bas(hin)escu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vorbesti despre tine ?

      Ștergere
    2. La inceput nu ne scapa nici o emisiune...era altceva.talent cu caru,improvizatie ,minte sprintena si" citit mult"=BRAVO
      dar ce sa vezi:vulgaritati,frustrari,snobisme frantuzesti(ca ei sunt cei mai cei !)si o furie/frustrare cand vine vorba de niste filozofi,oameni de arta pe care din pozitia ta de comentator sportiv poti sa iti permiti sa -i evaluezi.Incredibil!Si pe vremea lui Ceasca se credeau unii indreptatiti sa se priceapa la toate.In politica este firesc pentru ca ne priveste pe toti si ar trebui sa participam toti(parca tot te dadeai exemplu cum nu te duci la vot).In concluzie,ne transmiti ca suntem un popor de doi bani,eee Franta(poate verifici statistica cu nr.bai/cap locuitor in Paris,sa vezi ce spalati sunt !),la vot sa nu ne ducem,societatea civila cu Liiceanu,Plesu chiar si Puric sa le lasam E o vorba proasta,romaneasca:"BRANZA BUNA IN BURDUF DE CAIINE"(imi permit ca siplu telespectator)=Banciu

      Ștergere
  10. Pacat de umorul si cultura lui care sunt anulate de vulgaritatile romanesti, de care suntem satui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo lui! Cum spune baiatul meu, care are 14 ani este singurul din presa din Romania, care are curajul sa SPUNA LUCRURILOR PE NUME, chiar daca uneori nu ne place sau nu suntem de acord cu el.Adevarul intotdeauna doare, dar face cinste celui care-l spune! Nu detine adevarul absolut, dar nici nu are pretentia aceasta! Este o realitate expusa subiectiv prin prisma obiectiva a unui om erudit.Aceasta e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stiti d- le Banciu ca va place multa lume .

    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacate te-ai nascut prea devreme.Aste presupunind ca aceasta natie cindva va evolua ..cumva.
    Oricum sa stii ca emisiunea ta poate fi facuta numai in Romania..
    Cei mai "evoluati" te vor lega in citeva clipe.Atita libertate ,"aici "nu tine

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnule Banciu,va urmaresc din ITALIA,imi place foarte mult emisiunea dvs.stilul , felul cum le ziceti lucrurilor pe nume,tachinati tot ce pica la mana. de acord,... dar mai putin cu MARINARUL,mai putin cuB1 TV,Acuma situatia este alta,este foarte clar.schimbati strategia.Profesionalism da ,de acord,dar nu slujiti pe cine trebuie.gata ,lasatio moale cu actualul angajament.nu plangeti la mormant strain,sunteti prea BUN,sunteti un bun al nostru,al romanilor.schimband putin macazul puteti fi mai de ajutor tarii,mai constructiv ,nu doar critic.este nevoie de talentul dumnevoastra.

    RăspundețiȘtergere
  15. E unic. Pacat. Ar fi de dorit ca fiecare televiziune sa aiba cate un Radu Banciu,[ cu ghilemelele de rigoare]. M-ar bucura daca le-ar si preda cateva ore de limba romana reporterilor de teren, şi chiar prezentatorilor de stiri de la TV B1 [singura la care mai urmaresc stiri], poate n-ar mai lungi cu ăăăăăă toate cuvintele, poate că ar mai pune punct între propozitii, să nu te simti obosit cănd işi termina interventia.

    RăspundețiȘtergere
  16. FOARTE BINE BANCIULE TOTUSI EMISIUNEA TINE PREA MULT

    RăspundețiȘtergere
  17. foarte buna emisiune dar ne place si robert turcescu

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai dreptate:suntem un popor incult si ne meritam soarta .Felicitari pentru emisiune

    RăspundețiȘtergere
  19. Bravo Radule esti un adevarat barbat mai ales ca esti ardelean,mai rar oameni care au atita curaj.Totusi ar trebuii sa intrii si pe cei care lucreaza la negru cape noi care avem un pic de afacere din care abia traim ne sufoca statul cu darile,iar evazionistii ne rid in nas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e prost cine spune ci e PROST cel care crede

      Ștergere
  20. Esti un PROST ! Dar, ...MARE !

    RăspundețiȘtergere
  21. Cand l-am urmarit pentru prima oara accidental,nici macar de la inceputul emisiunii,era la sport.ro,am realizat imediat ca am deaface cu un om de o sinceritate dureroasa si o simplitate cuceritoare.Cei care se simt lezati de comentariile extrem de sincere,dureroase si in acelasi timp rationale,sa mai priveasca o data cu judecata detasata de subiectivism in interiorul lir.Sunt oamenii care ar ucide adevarul,daca adevarul le-ar afecta si le-ar ucide imaginea.Sunt oameni nedemni.Si supravietuirea noastra demna depinde de caractere nedemne instalate in pozitii in care hotarasc si dicteaza prezentul afectand implicit si viitorul care nu mai este nici al nostru si nici al lor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bai intelectualule, Banciu de la Targu Mures, sti , ma, sa ti o racheta in mana? Cacaciosule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "BA "telectualule" (asta ca sa fiu in culoarea locala a comentariului tau) stii limba romana? ai fost la scoala ? nu prea se vede, asta - apropo- de "ti o racheta " esti jegos rau!

      Ștergere
  23. Esti un mare tampit.Nu te mai lega de valorile neamului nostru.Imi este rusine ca sunt contemporan cu tene.esti un neispravit.Dute si te controleaza daca esti intreg la minte.AI GRIJA!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. care valori ''' nastase - truica -va dati seama citi bani are furati nastase daca coclitul de truica are 120-140 mil e

    RăspundețiȘtergere
  25. Calitati si defecte. Cele mai mari defecte : ingamfarea (mergand pana la trufie demonica), ateismul si dusmania impotriva ortodoxiei (comoara dumnezeiasca si spirituala la romani), insulte nesimtite impotriva oponentilor si celor cu idei diferite. Cele mai mari calitati : curajul de a spune lucrurilor pe nume si o buna instruire, capacitate de analiza buna, dar deficitar in sinteza.

    RăspundețiȘtergere
  26. De ce nu vorbeste despre biografia lui ?stiti ca taticutul lui a fost JUDECATOR al sistemului comunist?si daca la inceputuri era cat de cat impartial acum a devenit un soldat credincios al "sistemului ticalosit".Loveste intotdeauna in oamenii cazuti(Tapalaga,Cristoiu,Turcescu,Macovei) si adversarii lui basescu au devenit si ai lui.Ati auzit sau vazut sa faca aluzie la clanul basist ?cu frate arestat,ginere inculpat,fiica cea mare spalatoreasa de bani......si cate altele.Despre Burci,omul care il plateste ,spune ceva?

    RăspundețiȘtergere
  27. My Dear Radu,
    Sunt un fidel ascultator al emisiunilor tale de aici din Texas si voi ramane asa chiar daca unele din comentariile tale nu se portivesc conceptului meu despre viatza in general. Dar, suntem de aceiasi parte a politicului. Eu sunt un Republican Convins si un om cu principii de creapta.
    Te rog sa le spui celor care se ocupa cu genericul emisiunii tale ca PAMANTUL SE ROTESTE DELA WEST LA EAST si nu invers cum arata lamaia ta. Si mai am ceva, pe care te rog sa o confirmi sau nu:
    Eu cred ca vocea din genericul emisiunii, aia cu gratarul pe luna...iti apartine. Este adevarat sau nu?
    Thanks,
    Mihai Stan, Austin Texas, USA

    RăspundețiȘtergere
  28. Excelent jurnalist. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce pacat este ca unii oameni nu reusesc sa-l inteleaga pe Radu Banciu! Este un jurnalist de exceptie si daca ascultam pamflet, pamflet sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe fondul unei lipse de cultura generale a este normal ca banciu sa vi sa para instruit, destept, cultivat. Daca ati fi la randul vostru ceva mai educati, v-ati da seama de bazaconiile pe care le debiteaza si ati intelege ca de fapt, individul nu este altceva decat un mircea badea mai ifosit. Un absolvent de litere care face greseli foarte grave de exprimare nu poate sa capteze atentia decat acelora cu un nivel de educatie mai scazut ca al lui. Cine are o cultura generala cat de cat conturata, nu poate fi pacalit de un asemenea ins.

      In fine, mie unul, acest individ imi produce doar greata, mai ales cand se apuca sa judece comentariile unor oameni de referinta din cultura romaneasca cum sunt Plesu, Liiceanu si altii ca ei. Vorbind despre ei si mai ales judecandu-le actiunile cu un aer doct, tipul chiar se imagineaza de nivelul lor, daca nu chiar mai sus. Sunt surprins ca atata lume se lasa pacalita de acest papagal. L-am urmarit in vreo doua emisiuni din pura curiozitate; am vrut sa vad ce limite atinge impostura lui si am ajuns la concluzia ca n-are rusine. Este marunt, invidios si rau; caracteristici clare ale prostiei care-l guverneaza!

      Ștergere
    2. Bai Banciule, bai...omul asta s-a prins, esti prost rau, bai!!!

      Ștergere
  30. banciule, unde sunt jafurile facute de base si familia lui politica. Faci a la sourde oreille ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Adeseori , din dorinta de a se arata atotstitor face erori de date istorice , descoperiri arheologice , existenta



    Comiteti erori in date istorice , evolutia popoarelor pe mapamond , descoperiri arheologice , bine ar fi sa nu atacati probleme din orice domeniu daca nu le stapaniti . E regretabil ca atacati cu convingere persoane de cultura in viata s-au decedate care nu merita blamate in asa zisele pamflete prezentate de Banciu . E mare diferenta de exemplu intre Banciu si Vadim . Cred totusi ca e bine de tratat intreaga emisiune si prezentatorul ca pamflet si multumirea va fi deplina a consumatorului de emisiuni erodate la Tv .



    RăspundețiȘtergere

Toate comentariile vor fi moderate. Incercati sa scrieti la obiect si inteligibil!
Nici un comentariu neadecvat nu va fi publicat.