Se pun 10 linguri cu apa rece, 3 linguri de ulei, 5-6 linguri de faina si se face o coca buna de intins cu facaletul.
Se framanta bine coca, se lasa deoparta si dupa acea se face a doua coca. Se pune o jumatate pachet de margarina si 2-3 linguri ulei. Peste el se pune 2-3 linguri faina si se face o crema care se intinde peste prima foaie intinsa. Se ruleaza si se imparte in doua. Se pune la rece aproximativ 1 ora.
Dovleacul ( cam 1,5 kg) se curata de coaja si se da pe razatoare. Se pune inrt-o cratita cu cateva linguri de zahar si se lasa cam o ora. Apoi se stoarce de zeama.
Se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu margarina si tapeta cu faina. Peste foaie se pun dovleacul stors de zeama si 5-6 linguri de zahar.. Se pune a doua foaie si se portioneaza. Se baga la cuptor, incalzit in prealabil
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Toate comentariile vor fi moderate. Incercati sa scrieti la obiect si inteligibil!
Nici un comentariu neadecvat nu va fi publicat.